keyboard_arrow_right
Modne herrer

Kanal københavn livepigen veksle euro til danske

kanal københavn livepigen veksle euro til danske

kursrisiko. Lars Quistgaard Bay, der er chefkonsulent i Dansk Erhverv er ikke overrasket over udviklingen. De viste kurser er derfor vejledende. Vi kan se, at udviklingen i bankerne i vid udstrækning går mod selvbetjening, siger han og henviser til, at antallet af kassetransaktioner er faldet med 50 pct. kanal københavn livepigen veksle euro til danske

Kanal københavn livepigen veksle euro til danske - Hævning af valuta

Kursen, du får vist, er WMR (Reuters) middelkurs, der bliver opdateret én gang dagligt. Som for varer flest.). Ser for øvrig at forex' tilbakekjøpskurser i DK pt er hhv DKK 7,29 for EUR og kr 3,94 for TRY (ved strøkne sedler, mindre ved slett behandlede, ikke spør meg om hvorfor ). Men så antar jeg også at EUR er særdeles kurant valuta i DK (den er ikke helt ukurant her i Norge heller, men i DK vil jeg anta den er mer kurant enn noen annen valuta. Det er blevet for besværligt, og jeg får ingen service. Betalinger gennemført med betalingskort/kreditkort afregnes efter kortselskabets gældende kurs plus Danske Banks valutakurstillæg. Men da hun skulle vælge et afhentningssted, kunne hun ikke vælge én eneste af Danske Banks filialer på Lolland, hvor hun bor.

Kanal københavn livepigen veksle euro til danske - Valutaomregner - Danske

Husk at veksle inden du rejser. Jan Svarre oplyser, at Danske Bank arbejder på at sætte euro-automater op flere forskellige steder i landet, hvor det vil være muligt at hæve euro-sedler. Det betyder, at kunderne ikke længere kan gå ind i de banker.eks. Og så selger man selvsagt der man får best betalt, om det ikke gir utlegg i form av f eks kjøring som må tas med i regnestykket. Brugsen, Magasin, Hennes Maurits, DSB, ja selv den lille gadehandlende tager dine euro.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *